Pages

Tuesday, May 28, 2019

Katerina Janouch borde skämmas

Katerina Janouch skriver i sin milt sagt obehagliga blogg ett upprop till "alla Sveriges flickor och kvinnor".

Där beskriver hon i de mest skräckslagna ordalag hur "Moder Svea" drabbas av det ena värre än det andra. Det är skrivet på Mors dag, tillika dagen för EU-valet. enligt Janouch ett ödesval.

Hon är en av de få högerextremister jag regelbundet följer, inte för att det finns något positivt att säga om hennes åsikter, utan för att hon uttrycker reaktionär förvirring på ett intressant, och avslöjande, sätt.

I just detta inläggs skriver hon: "Barn våldtas och kränks, barn tillfogas skador de får bära med sig hela livet. Det är dina barn, Moder Svea, dina flickor, de barn som en gång för inte så länge sedan levde i trygghet hos dig, som i dag ser sin trygghet stulen. Europas döttrar är under attack"".

De barn som inte för så länge sedan levde i trygghet hos dig?

Inte nog med att invandringen lett till bilbränder (etc) - den har tydligen också gjort att barn våldtas och kränks. Före "massinvandringen" levde barn trygga hos "Moder Svea", sedan kom invandrarna hit, och började kränka och våldta barn, något som etniska svenskar tydligen aldrig har gjort....

Jag blir inte endast upprörd när jag läser detta, jag blir genuint ledsen. Alldeles bortsett från att statistiken visar att den överväldigande majoriteten av de som idag i Sverige våldtar och kränker barn är etniska svenskar, ges dessutom i inlägget intrycket att barnen i Sveriges levde i trygghet, aldrig våldtogs, aldrig kränktes, innan de hemska invandrarna kom och införde i Sverige förut så helt okända övergrepp.

Katerina Janouch  måste vara rubbad. Men framförallt är hela hennes inlägg en verbal kränkning av alla de barn som kränkts och våldtagits före den så kallade massinvandringen. Och av alla de som även idag kränks och våldtas av ack så äktsvenska förövare.

Idyllbilder av den underbara tid (före 1975?) då alla barn hade det bra i "Moder Sveas" famn är förstås reaktionärt delirium. Men det är också så typiskt för hur "nationalister" perverterar kampen för barn, och mot sexuella övergrepp, för att slå mot invandrare.

Det ar en tradition med uråldriga anor. Det är de andra, de främmande, som begår övergrepp, det är aldrig vi.

Jag blir som sagt ledsen - och arg. Katerina Janouch borde skämmas, men det betvivlar jag att denna narcissistiska människa är förmögen till.

No comments:

Post a Comment